Maj-Britt Sanders - Vejen til sunde madvaner

Min vej til sunde madvaner har været længe undervejs - men endelig har jeg fundet min retning.

Mad, min krop og mit sind har altid fyldt rigtig meget – nok også for meget til tider. Jeg har i mange perioder brugt mad som trøst og støtte, som er endt i mange episoder med trøste- og overspisning. Hele mit liv har jeg nemlig kæmpet med min vægt, mit selvværd og troen på, at jeg er god nok.  

Det bestemte jeg mig for skulle være slut for nogle år siden, da jeg stod ved en skillevej i mit liv.  

Jeg valgte at uddanne mig som Mentor i mad og psyke. Et valg som har fået mig til at ændre troen på mig selv, mit selvværd og min vægt – det var så fantastisk en rejse og øjenåbner.

Jeg er uddannet vane- og overspisningscoach, samt certificeret Madmentor hvor jeg arbejde på en meget dybdegående, realistisk og holdbar måde med ændring af vaner og overspisningsproblematikker. 

Min kostvejleder uddannelse med speciale i vægttab giver mig forståelsen for kroppens behov, og hvordan vi får disse behov dækket bedst muligt.

Desuden uddannet i Mindful spisning, som jeg finder er et meget effektivt redskab til det holdbare og nærværende vægttab. 

Jeg har i dag personligt fundet vejen, og den er jeg slet ikke i tvivl om, er den rigtige. 

Måden som virker for mig, er at give mig selv lov til at spise, at nyde det jeg spiser med god samvittighed. Ingen skam, ingen restriktioner – dog begrænsninger. Den livsændrende rejse jeg personligt har været på, har givet mig en masse madro, indre glæde, kontrol, energi, mindre selvhad og skam. Den fantastiske følelse jeg står med i dag, ønsker jeg at alle andre skønne kvinder, som kæmper med deres forhold til mad og krop skal opleve. Det er en fantastisk, livsbekræftende følelse. Det er min passion. 

Men jeg vil gerne indrømme, at det er en lang proces, som ikke er klaret på et par måneder. Varige ændringer af et spisemønster tager tid. Det er en skøn og til tider også en lidt hård proces, men jeg personligt elsker den.

Jeg er fra Odense men bor i dag i den mindre by Bredsten, som ligger lige midt imellem Vejle og Billund.  

Jeg er gift og har 2 skønne børn. 

Har du spørgsmål eller brug for min hjælp, så skriv rigtig gerne.